Harvia Globe pallokiuas

Harvia Globe pallokiuas

Harvia Globe tarjoaa miellyttävän saunomiskokemuksen paitsi lämmön ja löylyjen, myös ainutlaatuisen muotoilun ja käytettävyyden kautta. Kiuas voidaan kiinnittää seinään, asentaa jalustalle tai ripustaa kattoon. Valinnanvapaus antaa tilaa mielikuvitukselle lauteiden suunnittelussa.

Helppokäyttöinen kosketusohjauspaneeli ja täsmällisesti toimiva lämpötilansäätö noudattavat Harvian tuotesuunnittelun periaatetta käyttömukavuudesta. Ohjauspaneeli voidaan asentaa saunahuoneeseen tai kuivaan tilaan.

Laadukkaan raaka-aineen – tukevan ruostumattoman teräksen – tehokas hyödyntäminen ja pintakäsittelyprosessin kemikaalittomuus ovat esimerkkejä ympäristöä huomioivasta ajattelusta. Uutta ajattelua edustaa myös kiukaan rakenne, joka koostuu tarkasti laserleikatuista teräskaarista ja -renkaista. Kiukaan kivimäärä on optimoitu: kiuas lämpenee riittävän nopeasti löylyjen pehmeydestä tinkimättä.

Harvia Globe -kiukaan mallit ovat GL70 (6,9 kW)  ja GL110 (10,5 kW).
Saatavilla on myös E-mallit GL70E ja GL110E, joita ohjataan erillisellä ohjauskeskuksella.
Itse kiukaan lisäksi voidaan myös valita kiukaan kiinnitystapa joko seinään, omalle jalalle tai ketjuripustuksella. Kiinnitystarvikkeet tilataan erikseen, niitä ei toimiteta kiukaan mukana.

Lisävarusteet: laudesuojalasi ja suojakaide (tervaleppää).