Lumiance - uutta muotoilua ja lisää turvallisuutta

Lumiance - uutta muotoilua ja lisää turvallisuutta

 

Tuotteiden elinkaari alkaa jo suunnitteluvaiheessa ja päättyy käytön jälkeen kierrätykseen. Tuotteiden elinkaaren ja samalla ympäristöystävällisyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää on siis hyvä suunnittelu ja laadukkaat valmistusmateriaalit.

Sylvania Lumiancen suositut halogeenivalaisinmallistot Instar Trend Swing ja Inset Trend Swing ovat saaneet rinnalleen trendikkäät, neliönmalliset valaisimet. Inset/Instar Trend Square -mallistossa on kolme eri versiota: Swing, Comfort sekä Opal. Swing- ja Comfort-mallit on tarkoitettu kuiviin tiloihin ja molemmat ovat suunnattavia. Swing-mallissa lamppu on lähellä kattopinnan tasoa ja antaa näin ollen tehokkaan vaikutelman. Comfort-mallin ominaisuuksiin kuuluu syvemmälle nostettu valolähde, jolloin valaistuksesta saadaan tyylikäs ja samalla rakenne estää tehokkaasti kiusahäikäisyä.

Inset/Instar Trend Square Opal on varustettu uuden IP44-luokituksen mukaisesti opaalisella etulasilla ja soveltuu näin ollen turvallisesti käytettäväksi pesutiloissa. Square-malli on saatavana valkoisena tai harjattuna alumiinina. Asennuksen helpottamiseksi neliönmallisen valaisimen asennusreikä on muodoltaan pyöreä.

Kaikkia valaisinmalleja yhdistää laadukas alumiinirakenne sekä erittäin huolellinen viimeistely. Pyöreällä kehyksellä varustetuissa malleissa on valittavissa roiskevesitiiviit valaisimet sisä- ja ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön soveltuva malli on korroosiosuojattu ja kestää näin ollen erinomaisesti sään mukanaan tuomaa rasitusta. Sisäkäyttöön tarkoitetuissa valaisimissa on seitsemän tyylikästä värivaihtoehtoa. Ulkovalaisimien värit ovat valkoinen ja grafiitinharmaa.