Etusivu:   Lumiance Giotto Trend valloittaa

Lumiance Giotto Trend valloittaa 

 

Tuotteiden elinkaari alkaa jo suunnitteluvaiheessa ja päättyy käytön jälkeen kierrätykseen. Tuotteiden elinkaaren ja samalla ympäristöystävällisyyden kannalta ensiarvoisen tärkeää on siis hyvä suunnittelu ja laadukkaat valmistusmateriaalit.

Sylvanian Lumiance Giotto Trend -valaisinsarja on suunniteltu osaksi tyylikästä sisustusta, unohtamatta kilpailukykyistä hintatasoa ja laadukkaita valmistusmateriaaleja.

Erilaiset valonjakautumisvaihtoehdot luovat Giotto Trend -sarjan omaperäisen tyylin. Opaali/valkoinen-perusmallissa valo ohjataan viimeistellyn opaalikuvun läpi haluttuun suuntaan. Decoratiiviset mallit jakavat valoa kevyesti myös taaksepäin keventäen siten ympäristöään. Opaali/opaali-mallissa taaksepäin suuntautuvan valon väri on valkoista ja opaali/sininen-mallissa se on sinisen sävyistä, johtuen valoa läpäisevän takaosan värityksestä. Toimitukseen sisältyy aina joko valkoinen tai hopea koristekehys, perusmallia lukuunottamatta.

Mallistoon kuuluu kaksi eri valaisinkokoa, halkaisijaltaan 235 mm ja 335 mm. Giotto Trend -sarjan valaisimet ovat pinta-asennettavia ja kotelointiluokaltaan IP44. Pienemmän version valonlähteeksi voidaan valita 2 x 9 W pienloistelamput ja suurempaan malliin tehokkaammat 2 x 18 W pienloistelamput. Molemmat koot toimitetaan joko elektronisilla liitäntälaitteilla tai perinteisillä rautakuristimilla. 

 

19.3.2010 16:01  | Kategoriat: Valaise | Lähetä sähköpostiin | Tulosta