Etusivu:  Lämmitä:   Kuivausteline on monikäyttöinen

Kuivausteline on monikäyttöinen

 
Kuivausteline kylpyhuoneeseen, kuraeteiseen ja kodinhoitohuoneeseen.

Nykyajan pyyhkeet ovat usein paksuja ja ylellisiä - ja hitaasti kuivuvia. Niinpä pyyhekuivaimet ovat nykyään osa kylpyhuoneiden vakiovarustelua. Perustehtävänsä lisäksi pyyhekuivain on käytännöllinen ratkaisu myös kylpyhuoneen lisälämmönlähteenä.

Usein kuivausteline asennetaan uudis- tai korjausrakentamisen yhteydessä. Sähkökäyttöinen pyyhekuivain on kuitenkin helposti asennettavissa oikeastaan milloin tahansa. Sen voi asentaa kylpyhuoneeseen itsekin, mikäli pistotulppa vain löytyy lähietäisyydeltä.

Kuivaustelineille on käyttöä yhtä hyvin myös monissa muissa kodin tiloissa, kuten eteisessä ja kodinhoitotiloissa. Laadukkaita, tyylikkäästi muotoiluja pyyhekuivaimia voi esitellä hyvillä mielin monissa tiloissa.

Telineisiin on saatavilla myös tärkeitä lisäosia. Erilliset kuivaushyllyt mahdollistavat pikkupyykin, pienten rukkasten ja kenkien kuivattamisen kätevästi. Parhaimmissa tapauksissa voi kuivaimeen tarpeen mukaan asentaa jopa kaksi lisätelinettä.

Pyyhekuivaimet ovat joko sähkö- tai vesitoimisia. Tehokkaammat mallit on saatavilla termostaatilla.

Kodin luksushankinta on sähkölämmittimen ja pyyhekuivaimen yhdistelmä. Tällä hankinnalla hoidetaan samalla koko kylpyhuoneen lämmitys.