Etusivu:  Makuuhuone:   Sisusta myös kytkimillä ja pistorasioilla

Sisusta myös kytkimillä ja pistorasioilla

Sähköasennuskalusteet ovat yhä enemmän osa sisustusta. Sisustukseen sopivan ulkonäön ja värin lisäksi on tärkeätä valita kuhunkin tilaan tarkoituksenmukaiset ja toimivat ratkaisut.

Kytkimiä ja pistorasioita tarvitaan ja niiden on oltava kätevästi käden ulottuvilla. Ne ovat näkyvällä paikalla kaikissa kodin tiloissa, usein valkoisena ja siten huomaamattomana. Nykyisin on kuitenkin tarjolla monia värejä hillitystä alumiinin sävystä räiskyvään punaiseen tai keltaiseen.  Ota siis sisustuksessa huomioon myös sähköasennuskalusteet ja laita vaikka jokaiseen huoneeseen eriväriset kytkimet ja pistorasiat seinän värin mukaan.

ABB:n Impressivo-sarja tarjoaa paljon eri värejä kaikkiin kodin tiloihin. Sarjan päävärit ovat valkoisen lisäksi alumiini, teräs, musta ja harmaa. Peitelevyjä löytyy näiden värien lisäksi punaisena, keltaisena, vihreänä ja sinisenä. Ripauksen luksusta tarjoavat Impressivo-sarjan Carat-peitelevyt, jotka on valmistettu aidoista materiaaleista, kuten lasista, teräksestä, kromista, pronssista tai kultaisena. Lasisen Carat-peitelevyn saa joko vaaleana (maitolasi) tai mustana.

Toimivat ratkaisut

Impressivo- ja Jussi-kalusteet tarjoavat paljon eri vaihtoehtoja kodin sähköistykseen. Kodin remonttia suunnitellessa on hyvä miettiä myös kodin sähköistysratkaisuja. Yksinkertaisimmillaan jo kytkimen vaihto säätimeen antaa valaistukseen mukavan tunnelmallisen lisän. Uutta rakennettaessa kannattaa miettiä kokonaisratkaisua kodin sähköistykseen. ABB:n KNX-taloautomaatio tarjoaa mukavuutta, turvallisuutta, yksilöllisyyttä ja ennen kaikkea energiansäästöä.